Onderhoudsvrije gevelbekleding

Uzoekt kwalitatief uitstekende en onderhoudsvrije gevelbekleding? De gevelbekleding van Cocoon Holland BV is dé oplossing! Dankzij zijn unieke eigenschappen is deze onderhoudsvrije gevelbekleding ideaal voor gevels met een open structuur en/of afwijkende vormen. Bovendien zorgt de flexibiliteit voor een perfecte overbrugging van bouwscheuren en aansluitingen met andere bouwmaterialen. Benieuwd naar de onderhoudsvrije gevelbekleding van Cocoon Holland BV?

Voorkom corrosie met Cocoon

Mothballing bied de oplossing

Voorkom corrosie en schimmels met de naadloze conservering door het Cocoon Mothballing System. Ook zorg Cocoon ervoor dat uw ruimtes voldoen aan hygiëne eisen en luchtdichtheid.

Wat doet Cocoon

h

Revolutionaire coating

N

Naadloos resultaat

Zeer lange levensduur

Kostenefficiënt

Vrijblijvende brochure

Voorkom corrosie met Cocoon

Mothballing bied de oplossing

Voorkom corrosie en schimmels met de naadloze conservering door het Cocoon Mothballing System. Ook zorg Cocoon ervoor dat uw ruimtes voldoen aan hygiëne eisen en luchtdichtheid.

Onderhoudsvrije gevelbekleding van Cocoon Holland BV

Bij Cocoon Holland BV maken wij gebruik van een unieke webmethode. Deze methode zorgt ervoor dat materialen met zeer open structuren, zoals bijvoorbeeld gasbeton en isolatiemateriaal, poriënvrij kunnen worden gecoat. Daarnaast zorgt de flexibiliteit van de onderhoudsvrije gevelbekleding voor een perfecte overbrugging tussen bouwscheuren en alle andere mogelijke overspanningen. Het grote voordeel van de Cocoon coating is dat hij naadloos en tevens weer- en waterbestendig is! U zoekt onderhoudsvrije gevelbekleding in een bepaalde kleur? Ook dat is mogelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Cocoon onderhoudsvrije gevelbekleding? Neem contact op en laat u overtuigen door de vele voordelen!

Vragen over de onderhoudsvrije gevelbekleding?

Heeft u nog vragen over onze onderhoudsvrije gevelbekleding? Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden! Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contactopnemen met telefoonnummer 020 68 67 808.

 

Heeft u vragen over onze mogelijkheden?

Bespaar tijd en kosten met de makkelijk aan te brengen en afpelbare coating van Cocoon.

Mothballing over de hele wereld

 Nederland –  Amsterdam

Vanuit onze thuisbasis in Amsterdam verzorgen wij mothballing projecten in alle uithoeken van de wereld. Cocoon is heel divers inzetbaar. Ook kunnen de meest aparte gebouwen worden omhuld in onze ‘Membrane’ Cocoon, zoals bij de  Prada Transformer.

|

11.004 KM

|

Fuji Trading Co Japan

Sembawang Shipyard – Singapore

Shell maakt gebruik van onze Mothballing technieken om reserve onderdelen te conserveren die zijn voor langere tijd opgeslagen worden. Mothballing voorkomt corrosie en zorgt ervoor dat het product na opslag nog goed bruikbaar is.

Meer weten?

Alle voordelen, toepassingen en specificaties op een rij.
Vraag nu gratis en vrijblijvend de brochure aan en ontvang hem direct in uw mail

A small selection from our references.