Rope Access oplossingen

Cocoon Rope Access Solutions biedt een praktische en efficiënte oplossing voor werken op hoge en moeilijk bereikbare locaties. Door de jaren heen heeft Cocoon Holland zich middels haar kenmerkende professionele en persoonlijk aanpak ontwikkeld tot een betrouwbare partner met een allround aanbod van diensten.

Werkplekken op hoge of moeilijk bereikbare locaties.

Door het toepassen van Rope Access technieken worden werkplekken op hoge of moeilijk bereikbare locaties sneller en veiliger bereikt. Tevens wordt de belasting op overige bedrijfsprocessen tot een minimum beperkt. Cocoon Holland biedt haar klanten deze voordelen door gebruik te maken van onconventionele werkwijzen.

Veiligheid en expertise zijn bepalend voor de werkwijze van Cocoon Holland. Een gestructureerde aanpak en open communicatie waarborgen een kwalitatieve en succesvolle uitvoering van elk project. Cocoon Holland heeft IRATA gecertificeerde medewerkers, ISO-9001 en is VCA* gecertificeerd.

Meer weten?

Alle voordelen, toepassingen en specificaties op een rij.
Vraag nu gratis en vrijblijvend de brochure aan en ontvang hem direct in uw mail

IRATA level 3 Supervisor

Alle werkzaamheden die Cocoon Rope Access Solutions uitvoert, staan onder toezicht van een ervaren IRATA level 3 Supervisor.

Alle medewerkers van Cocoon Holland zijn minimaal IRATA Level 1 en VCA gecertificeerd. Leidinggevende medewerkers beschikken over VCA-vol. Alleen IRATA (level 1, level 2 of level 3) en VCA gecertificeerde medewerkers zullen worden ingepland.

Om een veilige en kwalitatieve uitvoering te garanderen aan de opdrachtgever, voert Cocoon Holland de werkzaamheden uit met gekwalificeerd personeel.

Cocoon Holland behoudt zich het recht voor om hierbij ook freelance personeel in te zetten. Indien van toepassing, zal de opdrachtgever hierover worden geïnformeerd.

Vraag een offerte aan

Cocoon biedt de oplossing

Voorkom corrosie en schimmels met de naadloze conservering door het Cocoon Mothballing System. Ook zorgt Cocoon ervoor dat uw ruimtes voldoen aan hygiëne eisen en luchtdichtheid.

Wat doet Cocoon

h

Revolutionaire coating

N

Naadloos resultaat

Zeer lange levensduur

Kostenefficiënt

Vrijblijvende brochure

Deze bedrijven gingen u voor:

Profiteer van de volgende voordelen

temperatuur icoon

Bestand tegen temperaturen van -35°C - +72°

rain icon

De coating is weerbestendig. 200% elastisch. Luchtdicht. Voegloos met een zeer lange levensduur

money icon

Zeer efficiënte en kostenbesparende oplossing op lange termijn

approved icon

Ons product is al meer dan 80 jaar beproefd en getest

years icon

Een lineair afnemende garantie mogelijk tot 10 jaar

size icon

Geen beperking in te behandelen oppervlak

Over Cocoon Holland B.V.

Wij zijn gevestigd in Hoofddorp. Daarnaast hebben we ook onze speciale opslagfaciliteiten in Drachten, waar we reserveonderdelen van LNG-tankers opslaan.

Alexander van der Zee, eigenaar van Cocoon (sinds 2002), heeft zijn wortels in de schilderindustrie. Zijn grootvader had een verffabriek waar zijn vader ook werkte en zo vertrouwd werd met de productie en toepassing van verf gerelateerde producten van jongs af aan.

Toen de kans kwam om cocon producten aan te bieden, greep hij die kans aan om nieuwe applicaties voor de technologie verder te ontwikkelen.

 

Alexander van der Zee managing director bij Cocoon Holland
Alexander van der Zee,
Eigenaar Cocoon Hollland B.V.