Rope Access Solutions

Cocoon Rope Access Solutions biedt een praktische en efficiënte oplossing voor werken op hoge en moeilijk bereikbare locaties. Door de jaren heen heeft Cocoon Holland zich middels haar kenmerkende professionele en persoonlijk aanpak ontwikkeld tot een betrouwbare partner met een allround aanbod van diensten.

Werkplekken op hoge of moeilijk bereikbare locaties.

Door het toepassen van Rope Access technieken worden werkplekken op hoge of moeilijk bereikbare locaties sneller en veiliger bereikt. Tevens wordt de belasting op overige bedrijfsprocessen tot een minimum beperkt. Cocoon Holland biedt haar klanten deze voordelen door gebruik te maken van onconventionele werkwijzen.

Veiligheid en expertise zijn bepalend voor de werkwijze van Cocoon Holland. Een gestructureerde aanpak en open communicatie waarborgen een kwalitatieve en succesvolle uitvoering van elk project. Cocoon Holland heeft IRATA gecertificeerde medewerkers, ISO-9001 en is VCA* gecertificeerd.

Meer weten?

Alle voordelen, toepassingen en specificaties op een rij.
Vraag nu gratis en vrijblijvend de brochure aan en ontvang hem direct in uw mail

Personeel

Alle werkzaamheden die Cocoon Rope Access Solutions uitvoert, staan onder toezicht van een ervaren IRATA level 3 Supervisor. Alle medewerkers van Cocoon Holland zijn minimaal IRATA Level 1 en VCA gecertificeerd. Leidinggevende medewerkers beschikken over VCA-vol. Alleen IRATA (level 1, level 2 of level 3) en VCA gecertificeerde medewerkers zullen worden ingepland.

Om een veilige en kwalitatieve uitvoering te garanderen aan de opdrachtgever, voert Cocoon Holland de werkzaamheden uit met gekwalificeerd personeel. Cocoon Holland behoudt zich het recht voor om hierbij ook freelance personeel in te zetten. Indien van toepassing, zal de opdrachtgever hierover worden geïnformeerd.

Vraag een offerte aan

Cocoon biedt de oplossing

Voorkom corrosie en schimmels met de naadloze conservering door het Cocoon Mothballing System. Ook zorgt Cocoon ervoor dat uw ruimtes voldoen aan hygiëne eisen en luchtdichtheid.

Wat doet Cocoon

h

Revolutionaire coating

N

Naadloos resultaat

Zeer lange levensduur

Kostenefficiënt

Vrijblijvende brochure

A small selection from our references.