Naadafdichting

Unieke en duurzame naadafdichting voor zeer uiteenlopende toepassingen. Cocoon realiseert door middel van vakkundige naadafdichting zowel gas- als luchtdichte naadafdichtingen. Onze revolutionaire coating is betrouwbaar, breed toepasbaar en geschikt voor vele toepassingen. Twijfel niet langer, kies voor kwaliteit en informeer naar de mogelijkheden.

Waarom zorgvuldig een naad afdichten?

Naden en kieren zijn vaak onopvallend, maar kunnen leiden tot ongewenste en zelfs gevaarlijke situaties. Zowel lucht als vocht gaan door kieren en naden waardoor lekkages kunnen ontstaan en uiteindelijk grote reparaties onvermijdelijk zijn. Gaslekkages kunnen in het slechtste geval zelfs leiden tot explosies. Dat is precies één van de redenen waarom een naad afdichten zeer belangrijk is en zorgvuldig dient te gebeuren.

Cocoon Mothballing System

Het Cocoon Mothballing System voorziet de te conserveren objecten van een weerbestendige, taaie en naadloze Cocoon ‘huid’, die hermetisch afsluit voor vocht en stof. Binnen deze ‘cocon’ wordt de relatieve luchtvochtigheid rond de 40% gehouden, waardoor vorming van corrosie en schimmels uitgesloten is. Bovendien blijven bij deze luchtvochtigheid rubbers en andere gebruikte kunststoffen intact. Het op deze wijze geconserveerde materieel is op ieder gewenst moment direct inzetbaar.

Voorkom corrosie met Cocoon

Mothballing bied de oplossing

Voorkom corrosie en schimmels met de naadloze conservering door het Cocoon Mothballing System. Ook zorg Cocoon ervoor dat uw ruimtes voldoen aan hygiëne eisen en luchtdichtheid.

Wat doet Cocoon

h

Revolutionaire coating

N

Naadloos resultaat

Zeer lange levensduur

Kostenefficiënt

Vrijblijvende brochure

Voorkom corrosie met Cocoon

Mothballing bied de oplossing

Voorkom corrosie en schimmels met de naadloze conservering door het Cocoon Mothballing System. Ook zorg Cocoon ervoor dat uw ruimtes voldoen aan hygiëne eisen en luchtdichtheid.

Revolutionaire coatings

Door gebruikt van revolutionaire coating bereikt Cocoon precies wat voor u belangrijk is: een gas- & luchtdichte afdichting van alle naden en kieren! Een naad afdichten met onze innovatieve spuitmethode draagt bij aan een geheel naadloos resultaat. Daarnaast hecht de coating op diverse bouwmaterialen als beton, gasbeton, hout en metselwerk. Voor de volledige afwerking kan de naadloze afdichting in iedere gewenst kleur worden aangebracht. Kortom, een veelzijdige en duurzame oplossing voor alle naden en kieren.

Naadafdichting verzorgd door Cocoon Holland B.V.

De allerhoogste kwaliteit staat centraal bij Cocoon. Onze werknemers gaat vakkundig te werk en nemen uitgebreid de tijd om iedere klus tot in de kleinste details af te werken. Een bijkomend voordeel van naadafdichting, waarbij warmteverlies wordt beperkt is het dat u kunt besparen op de energiekosten en tegelijkertijd uw steentje bijdraagt aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. Onze werknemers informeren u graag over deze hoogwaardige naadafdichting.

Meer weten?

Alle voordelen, toepassingen en specificaties op een rij.
Vraag nu gratis en vrijblijvend de brochure aan en ontvang hem direct in uw mail

A small selection from our references.