Naadafdichting

Voorkom lekkages, grote reparaties en explosies.

Duurzame naadafdichting voorkomt gevaarlijke, kostbare situaties

Naden en kieren zijn vaak onopvallend, maar kunnen leiden tot ongewenste en zelfs gevaarlijke situaties. Zowel lucht als vocht gaan door kieren en naden waardoor lekkages kunnen ontstaan en uiteindelijk grote reparaties onvermijdelijk zijn.

Gaslekkages kunnen in het slechtste geval zelfs leiden tot explosies. Dat is precies één van de redenen waarom een naad afdichten zeer belangrijk is en zorgvuldig dient te gebeuren.

Unieke en duurzame naadafdichting voor zeer uiteenlopende toepassingen.Cocoon realiseert door middel van vakkundige naadafdichting zowel gas- als luchtdichte naadafdichtingen.

Onze revolutionaire coating is betrouwbaar, breed toepasbaar en geschikt voor vele toepassingen.

Twijfel niet langer, kies voor kwaliteit en informeer naar de mogelijkheden.

Naad en doorvoerafdichting

Deze bedrijven gingen u voor:

Profiteer van de volgende voordelen

temperatuur icoon

Bestand tegen temperaturen van -35°C - +72°

rain icon

De coating is weerbestendig. 200% elastisch. Luchtdicht. Voegloos met een zeer lange levensduur

money icon

Zeer efficiënte en kostenbesparende oplossing op lange termijn

approved icon

Ons product is al meer dan 80 jaar beproefd en getest

years icon

Een lineair afnemende garantie mogelijk tot 10 jaar

size icon

Geen beperking in te behandelen oppervlak

Over Cocoon Holland B.V.

Wij zijn gevestigd in Hoofddorp. Daarnaast hebben we ook onze speciale opslagfaciliteiten in Drachten, waar we reserveonderdelen van LNG-tankers opslaan.

Alexander van der Zee, eigenaar van Cocoon (sinds 2002), heeft zijn wortels in de schilderindustrie. Zijn grootvader had een verffabriek waar zijn vader ook werkte en zo vertrouwd werd met de productie en toepassing van verf gerelateerde producten van jongs af aan.

Toen de kans kwam om cocon producten aan te bieden, greep hij die kans aan om nieuwe applicaties voor de technologie verder te ontwikkelen.

 

Alexander van der Zee managing director bij Cocoon Holland
Alexander van der Zee,
Eigenaar Cocoon Hollland B.V.

Cocoon Mothballing System

Het Cocoon Mothballing System voorziet de te conserveren objecten van een weerbestendige, taaie en naadloze Cocoon ‘huid’, die hermetisch afsluit voor vocht en stof. Binnen deze ‘cocon’ wordt de relatieve luchtvochtigheid rond de 40% gehouden, waardoor vorming van corrosie en schimmels uitgesloten is. Bovendien blijven bij deze luchtvochtigheid rubbers en andere gebruikte kunststoffen intact. Het op deze wijze geconserveerde materieel is op ieder gewenst moment direct inzetbaar.

Voorkom corrosie met Cocoon

Mothballing bied de oplossing

Voorkom corrosie en schimmels met de naadloze conservering door het Cocoon Mothballing System. Ook zorg Cocoon ervoor dat uw ruimtes voldoen aan hygiëne eisen en luchtdichtheid.

Wat doet Cocoon

h

Revolutionaire coating

N

Naadloos resultaat

Zeer lange levensduur

Kostenefficiënt

Vrijblijvende brochure

Voorkom corrosie met Cocoon

Mothballing bied de oplossing

Voorkom corrosie en schimmels met de naadloze conservering door het Cocoon Mothballing System. Ook zorg Cocoon ervoor dat uw ruimtes voldoen aan hygiëne eisen en luchtdichtheid.

gas- & luchtdichte afdichting van alle naden en kieren met Cocoon Holland

Revolutionaire coatings

Door gebruikt van revolutionaire coating bereikt Cocoon precies wat voor u belangrijk is: een gas- & luchtdichte afdichting van alle naden en kieren!

Een naad afdichten met onze innovatieve spuitmethode draagt bij aan een geheel naadloos resultaat. Daarnaast hecht de coating op diverse bouwmaterialen als beton, gasbeton, hout en metselwerk.

Voor de volledige afwerking kan de naadloze afdichting in iedere gewenst kleur worden aangebracht. Kortom, een veelzijdige en duurzame oplossing voor alle naden en kieren.

Naadafdichting verzorgd door Cocoon Holland B.V.

De allerhoogste kwaliteit staat centraal bij Cocoon.

  • Onze werknemers gaan vakkundig te werk en nemen uitgebreid de tijd om iedere klus tot in de kleinste details af te werken.
  • Een bijkomend voordeel van naadafdichting, waarbij warmteverlies wordt beperkt is het dat u kunt besparen op de energiekosten en tegelijkertijd uw steentje bijdraagt aan het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Onze werknemers informeren u graag over deze hoogwaardige naadafdichting.

naadafdichting met de coating van Cocoon Holland B.V.

Meer weten?

Alle voordelen, toepassingen en specificaties op een rij.
Vraag nu gratis en vrijblijvend de brochure aan en ontvang hem direct in uw mail