Doorvoerafdichting

Sluit ongewenste naden en kieren van water-en gasleidingen om gevaarlijke situaties te voorkomen

Doorvoerafdichting voor het afdichten van ongebruikte sparingen

Het revolutionaire coatingproduct voor doorvoerafdichting van Cocoon Holland is ideaal voor het afdichten van ongebruikte sparingen waarin nog geen kabels of leidingen zijn aangebracht.

Maak naad afdichtingen gas-, lucht- en waterdicht om gevaarlijke situaties, explosiegevaar, te voorkomen. Doorvoerafdichting vereist een flexibel en betrouwbaar product dat hecht op diverse type bouwmaterialen.

De coating van Cocoon Holland kenmerkt zich doordat deze goed hecht en is uitstekend geschikt voor vakkundige en luchtdichte doorvoerafdichting.

De coating is een hoogwaardige en spuitbare kunststof en ook nog eens onderhoudsvrij.

Cocoon-dakbekleding-doorvoerafdichting

Deze bedrijven gingen u voor:

Profiteer van de volgende voordelen

temperatuur icoon

Bestand tegen temperaturen van -35°C - +72°

rain icon

De coating is weerbestendig. 200% elastisch. Luchtdicht. Voegloos met een zeer lange levensduur

money icon

Zeer efficiënte en kostenbesparende oplossing op lange termijn

approved icon

Ons product is al meer dan 80 jaar beproefd en getest

years icon

Een lineair afnemende garantie mogelijk tot 10 jaar

size icon

Geen beperking in te behandelen oppervlak

Over Cocoon Holland B.V.

Wij zijn gevestigd in Hoofddorp. Daarnaast hebben we ook onze speciale opslagfaciliteiten in Drachten, waar we reserveonderdelen van LNG-tankers opslaan.

Alexander van der Zee, eigenaar van Cocoon (sinds 2002), heeft zijn wortels in de schilderindustrie. Zijn grootvader had een verffabriek waar zijn vader ook werkte en zo vertrouwd werd met de productie en toepassing van verf gerelateerde producten van jongs af aan.

Toen de kans kwam om cocon producten aan te bieden, greep hij die kans aan om nieuwe applicaties voor de technologie verder te ontwikkelen.

 

Alexander van der Zee managing director bij Cocoon Holland
Alexander van der Zee,
Eigenaar Cocoon Hollland B.V.

Doorvoerafdichting van Cocoon Holland

Een doorvoerafdichting aanbrengen gebeurt om alle ongewenste kieren en naden volledig af te sluiten. Zodra een aantal kieren van waterleidingen of gasleidingen niet op een juiste wijze zijn afgedicht kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Met de coating van Cocoon bent u verzekerd van een juiste doorvoerafdichting, waardoor ongewenste en gevaarlijke situaties worden voorkomen. Het grote voordeel van ons revolutionaire product zijn de betrouwbaarheid, flexibiliteit en hoge mate van hechtbaarheid. Deze kwaliteiten maakt onze coating uniek en op veel verschillende manieren toepasbaar.

Voorkom corrosie met Cocoon

Mothballing bied de oplossing

Voorkom corrosie en schimmels met de naadloze conservering door het Cocoon Mothballing System. Ook zorg Cocoon ervoor dat uw ruimtes voldoen aan hygiëne eisen en luchtdichtheid.

Wat doet Cocoon

h
Revolutionaire coating
N
Naadloos resultaat
Zeer lange levensduur
Kostenefficiënt
Vrijblijvende brochure

Voorkom corrosie met Cocoon

Mothballing bied de oplossing

Voorkom corrosie en schimmels met de naadloze conservering door het Cocoon Mothballing System. Ook zorg Cocoon ervoor dat uw ruimtes voldoen aan hygiëne eisen en luchtdichtheid.
doorvoer afdichting met coating van Cocoon Holland

Doorvoerafdichting om het ontsnappen van vocht tegen te gaan

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en adequaat afdichtwerk te verrichten. Een nieuwe doorvoerafdichting wordt vakkundig aangebracht, waardoor gasvoerende ruimten en naastgelegen ruimen van elkaar worden gescheiden. Naast het afdichten tegen het binnendringen van lucht is onze coating ook inzetbaar om het ontsnappen van vocht tegen te gaan. Zo worden onder meer beton en metaal beter bestand tegen erosie en corrosie en wordt het warmteverlies tot het minimum beperkt. Een beperking van het warmte verlies betekent dat u tegelijkertijd kunt besparen op de energiekosten en de CO2 uitstoot weet terug te dringen. Laat een nieuwe doorvoerafdichting vakkundig en onopvallend aanbrengen door onze specialisten.

Adequaat uw doorvoer afdichten

In verschillende gevallen is het van belang uw doorvoer op zeer korte termijn af te dichten om ongewenste situaties te voorkomen. Wij staan voor u klaar om direct aan de slag te gaan en uw problemen met onze toepassingen te verhelpen. Door middel van een innovatieve spuitmethode wordt een geheel naadloos resultaat bereikt.

  • Een doorvoer afdichten is mogelijk in alle gewenste kleuren, waardoor een afdichting zeer onopvallend is.
  • Cocoon is specialist in het afdichten van doorvoeringen in ziekenhuizen, laboratoria & cleanrooms.
  • Ook wordt onze coating toegepast in de proces-, energie- & petrochemische industrie.
doorvoer afdichting met coating van Cocoon Holland

Meer weten?

Alle voordelen, toepassingen en specificaties op een rij.
Vraag nu gratis en vrijblijvend de brochure aan en ontvang hem direct in uw mail