Onderhoudsvrije gevelbekleding

U zoekt kwalitatief uitstekende en onderhoudsvrije gevelbekleding? De gevelbekleding van Cocoon Holland BV is dé oplossing! Dankzij zijn unieke eigenschappen is deze onderhoudsvrije gevelbekleding ideaal voor gevels met een open structuur en/of afwijkende vormen. Bovendien zorgt de flexibiliteit voor een perfecte overbrugging van bouwscheuren en aansluitingen met andere bouwmaterialen. Benieuwd naar de onderhoudsvrije gevelbekleding van Cocoon Holland BV?

Bekijk productenOnderhoudsvrije gevelbekleding van Cocoon Holland BV

Bij Cocoon Holland BV maken wij gebruik van een unieke webmethode. Deze methode zorgt ervoor dat materialen met zeer open structuren, zoals bijvoorbeeld gasbeton en isolatiemateriaal, poriënvrij kunnen worden gecoat. Daarnaast zorgt de flexibiliteit van de onderhoudsvrije gevelbekleding voor een perfecte overbrugging tussen bouwscheuren en alle andere mogelijke overspanningen. Het grote voordeel van de Cocoon coating is dat hij naadloos en tevens weer- en waterbestendig is! U zoekt onderhoudsvrije gevelbekleding in een bepaalde kleur? Ook dat is mogelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Cocoon onderhoudsvrije gevelbekleding? Neem contact op en laat u overtuigen door de vele voordelen!

Vragen over onze onderhoudsvrije gevelbekleding?

Heeft u nog vragen over onze onderhoudsvrije gevelbekleding? Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden! Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 020 68 67 808.
Bekijk producten
 
 
Luchtdichte afdichtingenDoorvoerafdichtingNaadafdichting
 
Duurzame gevelbekledingKunststof wandbekledingOnderhoudsarme gevelbekleding