Onderhoudsarme gevelbekleding

Weinig tijd voor onderhoud aan de gevel van uw huis of bedrijfspand? De onderhoudsarme gevelbekleding van Cocoon Holland BV is dé oplossing! Deze coating is dankzij de flexibiliteit uitstekend geschikt als overbrugging van bouwscheuren en aansluitingen met andere bouwmaterialen! Bovendien is de onderhoudsarme gevelbekleding ideaal voor gevels met een open structuur en/of afwijkende vormen. Benieuwd of de onderhoudsarme gevelbekleding van Cocoon Holland BV iets voor u is?

Bekijk productenOnderhoudsarme gevelbekleding van Cocoon Holland BV

De onderhoudsarme gevelbekleding van Cocoon Holland BV maakt gebruik van een unieke webmethode. Deze methode zorgt ervoor dat materialen met zeer open structuren, bijvoorbeeld isolatiemateriaal en gasbeton, poriënvrij kunnen worden gecoat. Het grote voordeel van onze coating is dat deze naadloos, maar ook weer- en waterbestendig is. Bovendien zorgt de flexibiliteit van de coating voor een perfecte overbrugging tussen bouwscheuren en andere overspanningen. Onze onderhoudsarme gevelbekleding is in praktisch elke kleur mogelijk! Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van onze onderhoudsarme gevelbekleding? Neem contact met ons op en laat u overtuigen!

Vragen over onze onderhoudsarme gevelbekleding?

Vragen over de onderhoudsarme gevelbekleding van Cocoon Holland BV? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 020 68 67 808.
Bekijk producten