Naadafdichting

NaadafdichtingUnieke en duurzame naadafdichting voor zeer uiteenlopende toepassingen. Cocoon realiseert door middel van vakkundige naadafdichting zowel gas- als luchtdichte naadafdichtingen. Onze revolutionaire coating is betrouwbaar, breed toepasbaar en geschikt voor vele toepassingen. Twijfel niet langer, kies voor kwaliteit en informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk producten
 
Of neem direct contact op.

Waarom zorgvuldig een naad afdichten?

Naad afdichten

Naden en kieren zijn vaak onopvallend, maar kunnen leiden tot ongewenste en zelfs gevaarlijke situaties. Zowel lucht als vocht gaan door kieren en naden waardoor lekkages kunnen ontstaan en uiteindelijk grote reparaties onvermijdelijk zijn. Gaslekkages kunnen in het slechtste geval zelfs leiden tot explosies. Dat is precies één van de redenen waarom een naad afdichten zeer belangrijk is en zorgvuldig dient te gebeuren.

Door gebruikt van revolutionaire coating bereikt Cocoon precies wat voor u belangrijk is: een gas- & luchtdichte afdichting van alle naden en kieren! Een naad afdichten met onze innovatieve spuitmethode draagt bij aan een geheel naadloos resultaat. Daarnaast hecht de coating op diverse bouwmaterialen als beton, gasbeton, hout en metselwerk. Voor de volledige afwerking kan de naadloze afdichting in iedere gewenst kleur worden aangebracht. Kortom, een veelzijdige en duurzame oplossing voor alle naden en kieren.

Contact opnemen
 

Naadafdichting verzorgd door Cocoon

De allerhoogste kwaliteit staat centraal bij Cocoon. Onze werknemers gaat vakkundig te werk en nemen uitgebreid de tijd om iedere klus tot in de kleinste details af te werken. Een bijkomend voordeel van naadafdichting, waarbij warmteverlies wordt beperkt is het dat u kunt besparen op de energiekosten en tegelijkertijd uw steentje bijdraagt aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. Onze werknemers informeren u graag over deze hoogwaardige naadafdichting. Bekijk de reeds gerealiseerde projecten of bel (020) – 686 78 08 en laat u adviseren.

 
 
DoorvoerafdichtingLuchtdichte afdichtingenOnderhoudsvrije gevelbekledingDuurzame gevelbekledingOnderhoudsvrije gevelbekledingKunststof wandbekleding