Luchtdichte afdichtingen

Luchtdichte afdichtingenDe revolutionaire coating van Cocoon Holland maakt het mogelijk luchtdichte afdichtingen van naden, aansluitingen, bevestigingen en doorvoeringen te realiseren. Deze afdichtingen vereisen een betrouwbaar en flexibel product dat hecht op bijna alle bouwmaterialen. De coating van Cocoon is een hoogwaardige spuitbare kunststof en maakt vakkundige en luchtdichte afdichtingen mogelijk. Ideaal in ruimtes waar hygiëne en luchtdichtheid een belangrijke factor is.

Bekijk producten
 
Of neem direct contact op.

Unieke coating voor hoogwaardige afdichtingen

Dankzij luchtdichte afdichtingen worden alle ongewenste kieren en naden van een ruimte of gebouw afgedicht. Door bij de bouw of het onderhoud van het pand gebruik te maken van de coating van Cocoon worden direct luchtdichte afdichtingen gerealiseerd. Het grote voordeel van deze unieke coating is de flexibiliteit en duurzaamheid. Daarnaast is beton en metaal beter beschermd tegen erosie en corrosie en zal de luchtkwaliteit verbeteren. De luchtdichte afdichtingen zorgen er bovendien voor dat er geen warmte verloren gaat in gaten en kieren. U bespaart op de energiekosten en draagt tevens bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Luchtdichte afdichtingDe unieke web-methode van Cocoon maakt het mogelijk om met kunststof plafond- en wandbekleding beschadigingen te repareren. Daarnaast zorgt de elastische en naadloze afwerking ervoor dat een blijvende overbrugging tussen verschillende bouwmaterialen kan worden gerealiseerd. Een naadloze- en luchtdichte afdichting maakt de coating uitermate geschikt voor laboratoria en operatiekamers. Ook wordt onze coating veelal toegepast in de proces-, energie- & petrochemische industrie. Kortom een grote diversiteit aan toepassingen waarbij een luchtdichte afdichting gewenst is.

Unieke en luchtdichte afdichting

Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en u te adviseren over de diverse mogelijkheden. Door middel van een innovatieve spuitmethode zijn wij in staat een geheel naadloos resultaat te bereiken in iedere gewenste kleur. Profiteer van jarenlange ervaring en echt vakmanschap. Informeer naar de mogelijkheden of bel (020) – 686 78 08 voor persoonlijk advies op maat.

Contact opnemen
 
 
DoorvoerafdichtingNaadafdichtingDuurzame gevelbekleding
 
Onderhoudsvrije gevelbekledingKunststof wandbekledingOnderhoudsarme gevelbekleding