Duurzame gevelbekleding

Op zoek naar duurzame gevelbekleding? De Cocoon gevelbekleding is dankzij zijn unieke eigenschappen uitermate geschikt als gevelbekleding voor gevels met een open structuur en afwijkende vormen. De flexibiliteit van deze duurzame gevelbekleding zorgt voor een perfecte overbrugging van bouwscheuren en aansluitingen tussen verschillende bouwmaterialen. Benieuwd naar de voordelen van de Cocoon duurzame gevelbekleding?

Bekijk productenDuurzame gevelbekleding van Cocoon Holland BV

Wij maken bij de duurzame gevelbekleding gebruik van een unieke webmethode. Met deze methode kunnen materialen met zeer open structuren (gasbeton en isolatiemateriaal) poriënvrij worden gecoat. Bovendien zorgt de flexibiliteit van deze duurzame gevelbekleding voor een perfecte overbrugging tussen bouwscheuren, aansluitingen e.d. en alle mogelijke overspanningen tussen verschillende bouwmaterialen. De coating van Cocoon is naadloos en tevens weer- en waterbestendig. Bovendien is de coating verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur!

Benieuwd naar de voordelen van Cocoon duurzame gevelbekleding? Neem contact op en laat u overtuigen door de mogelijkheden!

Vragen over duurzame gevelbekleding?

Heeft u nog enkele vragen over duurzame gevelbekleding van Cocoon Holland BV? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden! Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 020 68 67 808. Duurzame gevelbekleding regelt u bij Cocoon Holland BV!

Bekijk producten
 
 
Luchtdichte afdichtingenDoorvoerafdichtingNaadafdichting
 
Onderhoudsvrije gevelbekledingKunststof wandbekledingOnderhoudsarme gevelbekleding