Doorvoerafdichting

DoervoerafdichtingHet revolutionaire coatingproduct voor doorvoerafdichting van Cocoon Holland is ideaal voor het afdichten van ongebruikte sparingen waarin nog geen kabels of leidingen zijn aangebracht. Hierbij is het mogelijk de afdichting gas-, lucht- en waterdicht te maken. Doorvoerafdichting vereist een flexibel en betrouwbaar product dat hecht op diverse type bouwmaterialen. De coating van Cocoon Holland kenmerkt zich doordat deze goed hecht en is uitstekend geschikt voor vakkundige en luchtdichte doorvoerafdichting. De coating is een hoogwaardige en spuitbare kunststof en ook nog eens onderhoudsvrij. Informeer direct naar de mogelijkheden.

Bekijk producten
 
Of neem direct contact op.

Waarom een doorvoerafdichting van Cocoon Holland

Een doorvoerafdichting aanbrengen gebeurt om alle ongewenste kieren en naden volledig af te sluiten. Zodra een aantal kieren van waterleidingen of gasleidingen niet op een juiste wijze zijn afgedicht kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Met de coating van Cocoon bent u verzekerd van een juiste doorvoerafdichting, waardoor ongewenste en gevaarlijke situaties worden voorkomen. Het grote voordeel van ons revolutionaire product zijn de betrouwbaarheid, flexibiliteit en hoge mate van hechtbaarheid. Deze kwaliteiten maakt onze coating uniek en op veel verschillende manieren toepasbaar.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en adequaat afdichtwerk te verrichten. Een nieuwe doorvoerafdichting wordt vakkundig aangebracht, waardoor gasvoerende ruimten en naastgelegen ruimen van elkaar worden gescheiden. Naast het afdichten tegen het binnendringen van lucht is onze coating ook inzetbaar om het ontsnappen van vocht tegen te gaan. Zo worden onder meer beton en metaal beter bestand tegen erosie en corrosie en wordt het warmteverlies tot het minimum beperkt. Een beperking van het warmte verlies betekent dat u tegelijkertijd kunt besparen op de energiekosten en de CO2 uitstoot weet terug te dringen. Laat een nieuwe doorvoerafdichting vakkundig en onopvallend aanbrengen door onze specialisten.

Adequaat uw doorvoer afdichten

Doorvoer afdichtenIn verschillende gevallen is het van belang uw doorvoer op zeer korte termijn af te dichten om ongewenste situaties te voorkomen. Wij staan voor u klaar om direct aan de slag te gaan en uw problemen te verhelpen. Door middel van een innovatieve spuitmethode wordt een geheel naadloos resultaat bereikt. Een doorvoer afdichten is mogelijk in alle gewenste kleuren, waardoor een afdichting zeer onopvallend is. Cocoon is specialist in het afdichten van doorvoeringen in ziekenhuizen, laboratoria & cleanrooms. Ook wordt onze coating toegepast in de proces-, energie- & petrochemische industrie.

Contact opnemen
 

Meer over de unieke doorvoerafdichtingen

Voor meer informatie over de unieke kwaliteiten en vele toepassingen van onze doorvoerafdichtingen kunt u contact opnemen op (020) – 686 78 08. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

NaadafdichtingLuchtdichte afdichtingenOnderhoudsvrije gevelbekledingDuurzame gevelbekledingOnderhoudsvrije gevelbekledingKunststof wandbekleding