Cocoon Schilderwerken

Sinds 1 november is onze bedrijfsnaam van Sirotec Schilderwerken gewijzigd in Cocoon schilderwerken.

Door de groei van het schildersbedrijf is een intensievere samenwerking ontstaan met het zusterbedrijf Cocoon Holland.

Cocoon Holland is gespecialiseerd in het aanbrengen van een hoogwaardige en unieke coating. Op deze manier bundelen wij de expertise van beide bedrijven samen, zodat we nog beter in staat zijn om de juiste oplossing te kunnen bieden. Met name door de veranderende vraag in deze markt, kunnen wij onze toegevoegde waarde laten zien.

Cocoon schilderwerken is een gespecialiseerde onderneming op het gebied van bouwkundige projecten, onderhoud en schilderwerk. Cocoon schilderwerken is als onderneming breed ingesteld met een uitgebreide kennis en ervaring voor ieder specialisme binnen betonrenovatie, schilderwerkzaamheden en niches, zoals vloerafwerkingssystemen, slijtlagen, verguldwerk en meer.

Onze dienstverlening verzorgen wij voor diverse midden- en grote bouwbedrijven voor beleggers, gebouwenbeheerders en VVE`s door geheel Nederland. Onze opdrachtgevers schakelen ons in voor ons nauwkeurige en efficiënte werk dat wij met de hoogste maat van precisie uitvoeren in een brede variatie van projecten.

Cocoon schilderwerken beschikt over ervaren en professionele medewerkers binnen verschillende vakwerken. De benodigde vakdisciplines, zoals beton- en metselwerk, houtrot herstel en deelvervanging, complete kozijnvervanging, schilderwerk en restauratiewerk worden door ons eigen personeel uitgevoerd.

Breed netwerk

Naast ons basisbestand aan vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikken wij ook over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde onderaannemers en zelfstandige vaklieden, die wij al jaren inzetten op gespecialiseerde projecten.

Ons brede netwerk stelt ons in staat op diverse vlakken bouwkundig professioneel te werk te gaan en hierbij gebruik te maken van uitsluitend de beste en meest duurzame materialen. Sirotec is een breed ingesteld bedrijf en onze expertise loopt uiteen van betonwerkzaamheden tot schilderwerkzaamheden.

Cocoon schilderwerken specialismen:

  • Schilderwerk
  • Industrieel schilderwerk
  • Slijtlagen
  • Behang- en verguldwerk
  • Glaszetten
  • Staalconservering
  • Brandwerende verfsystemen
  • Herstel houtrot
  • Vloerafwerkingssystemen